Naslovna O nama Dokumenti Kontakt

Javno informativno preduzeće „Bačka Topola” je osnovano 2002. godine, na osnovu odluke Skupštine opštine Bačka Topola. JIP obuhvata lokalnu radijsku – RADIO REGIJE i televizijsku stanicu- EXPRESS CHANNEL, čija je osnovna delatnost proizvodnja, obrada i emitovanje TV i radijskih programa. Programi, koji se emituju i proizvode imaju informativne, kulturne, obrazovne, umetničke, naučne, zabavne, sportske i druge sadržaje, kojima zadovoljavamo potrebe građana opštine Bačka Topola i želimo inspirisati naše slušaoce i gledaoce.

Delatnost JIP obuhvata i marketinške aktivnosti, informisanje i reklamiranje preko website-a, organizovanje manifestacija, kao što je Glas radio regije, kao i ostale marketinške aktivnosti. U budućnosti želimo zauzeti lidersku poziciju u ovoj oblasti.

Kao lokalna medijska kuća, u regionu smo stekli regionalni ugled, kao što smo i dobitnici mnogih međunarodnih nagrada...I dalje je naš osnovni cilj da postanemo najpopularnija medijska kuća u regionu.

Ono što se trudimo da postignemo je da budemo kreativan radio i dinamična televizija u kojima ljudi mogu uživati, koji informišu i obogaćuju duh.